МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ТАНЦОВО ИЗКУСTВО - КРАНЕВО 2018

На вниманието на всички хореографи и танцьори!

От 1-ви до 6-и юни 2018 г. в уникалната база на комплекс „Аква лайв“, за втори път ще се съберат танцьори и хореографи от всички краища на страната, за да участват в Международния фестивал на танцовото изкуство „Кранево 2018“.

Всеки ден – уъркшопове и семинари водени от известни български хореографи.
Всяка вечер – концерти на емблематични танцови формации и ансамбли, формации и оркестри.
Всяка нощ – купон на плажа до зори с изтъкнати български музиканти и певци.
И всичко това придружено от много контакти и незабравими спомени.

През тези пет дни ще танцувате заедно с ансамбъл „Българе“, ще се насладите на изкуството на ансамбъл „Странджа“ и невероятната етно група „Булгáра“, ще се забавлявате заедно със солистката на ансамбъл „Българе“ – Албена Вескова, оркестър „Лира“, Ваня Вълкова, Росица Пейчева, българските трима тенори – триото „Уникалните гласове“, удивителната Бела Си и много други изпълнители и състави.

Ще научите много нови танци и хора, ще обмените информация с колеги и партньори, ще се насладите на стойностно професионално и любителско изкуство и най-важното - ще се забавлявате до насита.

Кранево 2018-а – раят за танцьорите!

Предвидени са и групи за начинаещи.

За повече информация и резервация:
тел. 0895 092 400 – Мая Бърдарова
Имейл за предварителни заявки: festivalkranevo@gmail.com

МЕЖДУНАРОДЕН ФЕСТИВАЛ ЗА ТАНЦОВО ИЗКУСTВО - КРАНЕВО 2017


Уважаеми колеги хореографи и танцьори,
От 2 до 7 юни 2017 г. в черноморското курортно селище Кранево се проведе първият по рода си Международен фестивал за танцово изкуство – Кранево 2017. Основни организатори на това мащабно събитие са комплекс „AquaLife“, Фондация „Българе“, сдружение „Асоциация на хореографите в България“, Национална импресарска мрежа, клуб „Жътвари“ – град Добрич.

В продължение на 6 дни уникалната база „AquaLife“ бъше място за срещи на хореографи, танцьори, клубове за хора, самодейни танцови колективи, професионални танцови формации и ансамбли.

По време на фестивала се проведоха семинари за хореографи и танцьори, конкурси с награди, концерти и делови срещи, съпроводени с множество забавни анимации и развлечения.