На 17.04.2021 година, в Хасковските минерални бани се проведе организирания от Асоциацията на хореографите в България семинар: Как да кандидатстваме по проекти към Министерството на културата и фонд „Култура“?

Семинарът бе воден от Диляна Курдова, която подробно и забавно разясни на всички участници тънкостите при кандидатстване по проекти и подводните камъни, с които се сблъскват начинаещите в тази област.

Обсъдиха се също и евентуалните параметри и корекции, които би трябвало да се направят, за максимално улесняване на кандидатстването и достъпността до новата програма на Министерството на Културата, насочено към любителското изкуство.

В проведената среща на Управителния съвет на АХБ, се взе решение за провеждане на Общо събрание на членовете на АХБ на 15.05.2021 г., в района на Велико Търново. Срещата е с цел оптимизиране на структурите на АХБ. Преразглеждане на ефективността на всички комисии и работни групи и сформиране на работещи екипи, които да изпълняват краткосрочните и дългосрочни цели на АХБ. Очаквайте подробности за локацията и настаняването съвсем скоро.

Надяваме се, че всички участници са останали доволни от семинара и прекрасния уикенд, прекаран в компанията на усмихнати колеги в Хасковски минерални бани, комбиниран с възможността за оздравителни процедури с уникалната минерална вода от този район.

Благодарим на всички, които присъстваха и обещаваме, че тепърва предстоят още по-интересни и ползотворни събития за всички членове на Асоцияциата на хореографите в България.

За нас беше удоволствие!